Kopje troost

Een kopje troost is een handgedraaid kopje vergezeld van een persoonlijke boodschap.

Is er iemand in je naaste omgeving die het lastig heeft, zich alleen voelt of ziek is? Iemand die een hart onder de riem goed kan gebruiken? Iemand die je wilt zeggen: “hé, ik ben er voor jou”?

Schenk in dat geval een kopje troost: een handgedraaide kop of mok, vergezeld van een kaartje met een persoonlijke boodschap. Alle kopjes zijn met veel zorg en toewijding gemaakt, zodat jij het met liefde kan schenken aan iemand die je een warm hart toedraagt. Daarbij komt dat ik het kopje troost rechtstreeks bij de bestemmeling bezorg.

Het motto van Fie Potterie is niet voor niets: ‘want klei maakt blij’. De persoon die uit het kopje troost drinkt, zal namelijk met elk slokje een portie liefde en troost ervaren.

Stap 1: kies je kopje(s)

Hieronder zie je enkele kopjes troost waaruit je kan kiezen.

In het winkeltje van Fie Potterie zijn er echter meer kopjes beschikbaar dan je hieronder kan zien. Kom dus gerust langs als je er persoonlijk eentje wilt uitkiezen. Of stuur me een mailtje als je iets specifieks in gedachten hebt.

een kopje troost
Kopje F – 15 euro

Stap 2: kies je boodschap

Stap 3: bestel je kopje(s) troost

Bestellen doe je door een mail te sturen naar fiepotterie@hotmail.com. Laat me weten:

  • welk(e) kopje(s) je kiest
  • welke boodschap
  • jouw naam
  • naam en adres van de persoon aan wie je een kopje troost schenkt

Levering

Je kan het kopje troost rechtstreeks bij de bestemmeling laten leveren, of bij jou thuis als je het persoonlijk wilt afgeven. Aan jou de keus!

Levering is gratis binnen een straal van 20 km van Fie Potterie. Is het verder, dan komen er verzendingskosten bij.